اولین نشست کمیته علمی پژوهشی دومین کنگره 12 هزار شهید آذربایجان غربی برگزار شد دکتر احمد علیجانپور رئیس دانشگاه ارومیه در نشست کمیته علمی پژوهشی کنگره ۱۲ هزار شهید آذربایجان غربی اظهارداشت: کمیته علمی و پژوهشی به مسئولیت دانشگاه ارومیه و با همکاری سایر زیر مجموعه های آموزش عالی استان و برخی از ادارت کل، آماده برگزاری برنامه های این کنگره در زمینه علمی پژوهشی هستند.مسئول کمیته علمی پژوهشی کنگره 12 هزار شهید آذربایجان غربی افزود: دبیرخانه این کمیته در دانشگاه ارومیه مستقر خواهد شد و دکتر سلیمان زاده رئیس ستاد شاهد و ایثارگران دانشگاه ارومیه نیز به عنوان دبیر این دبیرخانه خواهد بود. هر دانشگاه نیز یک نماینده تام الاختیار نیز به دبیرخانه کمیته معرفی نماید.وی افزود: برگزاری همایش علمی و پژوهشی، شناسایی و تهیه کتابچه مشخصات شهدای دانشجو، کارمند و هیات علمی، تهیه کلیپ و محتوا سازی جهت نشر آثار شهدا، تشویق و حمایت از پایان نامه ها، پژوهش ها و کتاب، نام گذاری سالن ها، کلاس ها و مراکز مربوط به دانشگاها به نام شهدای والامقام دانشگاهی و فراخوان های هنری در زمینه شهدا دانشگاهی از جمله اقدامات این کنگره خواهد بود. مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان‌غربی نیز در این نشست اظهارداشت: رهبر معظم انقلاب در خصوص استان آذربایجان غربی به تعبیر سرزمین مجاهدت های خاموش یاد می کنند.