آیین افتتاحیه المپیاد فرهنگی، ورزشی دانشجویان دختر شاهد و ایثارگر کشور با حضور معاون وزیر علوم و استاندار اصفهان به میزبانی دانشگاه اصفهان برگزار شد.به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، هاشم داداش‌پور معاون وزیر علوم و رئیس سازمان، شامگاه یکشنبه در مراسم افتتاحیه سومین المپیاد فرهنگی، ورزشی دانشجویان دختر شاهد و ایثارگر به میزبانی دانشگاه اصفهان، ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده در جهت برگزاری این المپیاد و با گرامی داشت یاد شهدای بزرگوار دانشگاهی و همه شهدای جنگ تحمیلی و مدافعان حرم، اظهار داشت: در شعاری که برای این المپیاد انتخاب شده است، از سه کلیدواژه استفاده شده و این سه واژه ی ورزش، همدلی و ایثار در کنار هم دارای بار معنایی خاص بوده و نیازمند توجه و اهتمام شرکت کنندگان در این المپیاد به این شعار است.وی افزود : ورزش وقتی با همدلی و ایثار پیوند داشته باشد و عجین گردد، ورزشکار را آراسته به منش و روش و بینش پهلوانی می‌کند و قهرمان واقعی در میدان مسابقات کسی خواهد بود که توانسته باشد روحیه ایثار و همدلی و درک و شناخت بیشتر و بهتری از همنوع خود را به نمايش گذارد.وی  در ادامه افزود: در دوران کرونا سلامت جسم و روان جامعه و خصوصا جوانان تحت تاثیر قرار گرفته بود و طبیعتا باید برای این موضوع چاره‌جویی می‌شد و به همین دلیل المپیادهای متعددی را در سطح کشور تعریف و  برنامه‌ریزی کرده و در حال اجرای آن‌ها هستیم.معاون وزیر علوم خاطرنشان کرد: ما می‌خواستیم از طریق برگزاری این رویداد‌های فرهنگی، ورزشی شرایط جدیدی را در دانشگاه‌های کشور در راستای اهتمام بیشتر به سلامت جسم و روح و اوقات فراغت دانشجویان حاکم کنیم و بی شک بهترین شرایط برای بهبود سلامت جسم و روان، ورزش است که نیازمند فرهنگ‌سازی این مقوله در محیط‌های دانشگاهی هستیم.رئیس سازمان امور دانشجویان ادامه داد: موضوع دیگری که برای ما در این المپیاد از اهمیت خاصی برخوردار بود، ایجاد فضای همدلی و صمیمیت و ایثار و دور هم بودن دانشجویان بود تا بتوانیم با حضور شما فرزندان شاهد و ایثارگر بخش کوچکی از همدلی و ایثار در میدان جبهه و جنگ را تداعی کنیم و مسیری که آن‌ها به نیکی طی کردند را ادامه دهیم و با این نگاه است که المپیاد فرهنگی، ورزشی دانشجویان جایگاهی برای پاسداشت فرهنگ ایثار، جهاد و شهادت نیز محسوب می شود.سید‌رضا مرتضوی، استاندار اصفهان نیز در این مراسم ضمن خوش‌آمدگویی به مهمانان حاضر در مراسم افتتاحیه سومین دوره المپیاد ورزشی دانشجویان دختر شاهد و ایثارگر در اصفهان، اظهار داشت: امیدوارم این روزهایی که مهمان استان شهید‌پرور اصفهان هستید، روز های به یاد ماندنی برای شما باشد.وی افزود :ورزش از راه‌های مختلفی می‌تواند در زندگی امروز جوانان نقش‌آفرینی کند. زندگی در زمان حال تبدیل به یک زندگی ماشینی شده‌ و ما را به سمت بی تحرکی سوق داده است. ورزش می‌تواند در تقویت روح، جسم و سلامت ما عمل کند و یک ضرورت انکارناپذیر شناخته می‌شود.وی افزود: ورزش در بخش بانوان اهمیت بیشتری نیز دارد، به این دلیل که سلامت بانوان، سلامت جامعه است و همچنین سلامت دختران به عنوان مادران آینده می‌تواند در گسترش میل به ورزش در نسل آینده تاثیرگزار باشد.استاندار اصفهان در خصوص انتخاب اصفهان به عنوان میزبان این رقابت‌ها گفت: استان اصفهان به دلیل سابقه‌ای که در برگزاری چنین مراسم‌هایی دارد و توان مدیریتی و اجرایی که در بخش‌های مختلف حاکم است، همیشه گزینه مناسبی برای میزبانی است.حسین هرسیج، رئيس دانشگاه اصفهان نیز در این مراسم اظهار داشت: انقلاب اسلامی ایران از همان ابتدا با خون شهدا به پیروزی رسید. تک تک نفراتی که در این جمع حضور داریم امنیت خود را مدیون خون شهدا هستیم.وی افزود: مجموعه‌ای از ۳ عنصر دانش، ارزش و ورزش در این المپیاد نهفته است و ورزش مقدمه دو عنصر دیگر است و بدون سلامتی نمی‌توان عالِم بود و در جهت ارزش‌های نظام گام برداشت.رئیس دانشگاه اصفهان در پایان گفت: ملت‌هایی توانستند تغییر و تحولات اجتماعی و سیاسی را رقم بزنند که از خود‌گذشتگی داشتند. مفتخریم که دانشگاه اصفهان که ۴۳۰ نفر شهید و ایثارگر را تحویل جامعه داده است، میزبان شما عزیزان است.