قابل توجه دانش آموختگان محترم دانشگاه ارومیه

دانشگاه ارومیه در نظر دارد با تمامی دانش آموختگانی که از دانشگاه ارومیه فارغ التحصیل شده اند ارتباط مستمر داشته و از نظرات این عزیزان استفاده نماید. ایجاد ارتباط بین دانش آموختگان سالهای قبل و اخیر، انتقال تجارب، موفقیتها، معرفی فرصتهای شغلی و آشنایی بیشتر با این عزیزان از اهداف اصلی این دانشگاه می باشد. به همین مناسبت انجمن فارغ التحصیلان دانشگاه ارومیه در این راستا تاسیس گردیده است و در قدم اول با ایجاد صفحه مجازی در اینترنت به آدرس زیر امکان ارتباط با دفتر انجمن وجود دارد. امیدواریم با پیوستن به این صفحه در خانواده بزرگ فارغ التحصیلان دانشگاه ارومیه شاهد پویایی و بالندگی هرچه بیشتر دانشگاه ارومیه باشیم. علاقه مندان می توانند با شماره تلفن زیر در روزهای شنبه، دوشنبه و سه شنبه از ساعت 9 تا 12 صبح تماس حاصل نمایند.

تلفن: 32755283

آدرس ایمیل : alumni@urmia.ac.ir