مراسم گرامیداشت میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامیداشت هفته زن و مقام مادر در دانشگاه ارومیه برگزار گردید...این مراسم به‌مناسبت گرامیداشت ولادت حضرت فاطمه زهرا (س)، هفته زن و تکریم مقام مادر با حضور رئیس محترم دانشگاه و هیئت رئیسه محترم، روسا و مشاورین فرهنگی دانشکده‌ها و با شرکت بانوان هیئت علمی و یاوران علمی دانشگاه در سالن آمفی تئاتر دانشکده منابع طبیعی برگزار شد.دکتر حسینی معاونت پشتیبانی و مدیریت منابع دانشگاه ضمن عرض تبریک و خیر مقدم خدمت مادران و بانوان حاضر در مراسم به ارائه فعالیت‌های انجام شده و رویکرد مدیریت دانشگاه در ارج نهادن به مقام شامخ زنان اشاره کردند.ایشان عنوان کردند: "بیش از 20 نفر از بانوان وارد حوزه‌های مدیریتی مختلف شده‌اند و هم اکنون با دیدی ریزبینانه و مدیریتی فوق‌‍العاده در حوزه‌های خود مشغول هستند."دکتر حسینی در ادامه با اشاه به این که همیشه به دانشجویان خود اعلام می‌کنند که به فرصت‌های مطالعاتی بروند و با دید نقّادی حوزه پژوهشی و البته اجتماعی جوامع دیگر را مشاهده نمایند؛ گفتند: "نگاه دین اسلام به زن خیلی متفاوت از تفکر فلسفی غرب است و این مهم برای انسان ملموس نمی‌شود مگر با حضور در جوامع خارجی و مشاهده واقعیت‌های جامعه آن‌ها، چرا که تفکری که غرب در مورد جایگاه زن ترویج می کند آنی نیست که در عمل وجود دارد و با تمام وجود این را اعلام می‌کنم که جایگاه زن در اسلام چه در قالب همسر و چه در قالب مادر و دختر بسیار فراتر از غرب است."در ادامه مراسم خانم دکتر منصوره سادات مرتضوی، مدیر محترم پژوهشکده زن و خانواده عنوان کردند که: "یکی از دغدغه‌های ما و به خصوص والدین این است که این نسل، نسل گفت و گو نیست و مدام در فضای مجازی سرگردان اند و ارتباط گیری با آن‌ها سخت است."ایشان اذعان داشتند که:هم زبان شدن با فرزندان یکی از اقدامات ویژه است که والدین در برخورد با فرزندان باید در دستور کار خود قرار دهند.وی افزود:بسیاری از دلایل که باعث سرگردانی فرزندان در فضای مجازی می‌شود به این خاطر است که والدین با بازی‌های رایانه‌ای و انیمیشن و فیلم‌ها آشنایی ندارند. چه اشکالی دارد با فرزندان خود به تماشای فیلم و انیمیشن بپردازیم ؟ایشان همچنین با بیان این که برنامه‌ریزی دستوری و تحمیلی به فرزندان باعث دوری آن‌ها از خانواده می‌شود گفتند:" اگر برنامه فراغت بچه‌های‌مان را پر کنیم از ورود بی برنامه فرزندانمان به فضای مجازی و استفاده از فیلترشکن‌ها که خود عامل مهمی است در سوق دادن فرزندان‌مان به بی راهه‌ها در فضای مجازی؛ تا حد قابل توجهی جلوگیری کرده‌ایم."این مراسم که به صورت گفت و گو محور انجام می‌شد سخنران برنامه در پاسخ به سوال یکی از حاضرین در خصوص نحوه برنامه‌ریزی برای فرزندان اعلام کردند که:" برنامه‌ریزی برای فرزندان خوب است ولی باید به این نکته توجه شود که با متدهای زمان خود که پاسخگوی نیازهای زمان فعلی فرزندان نیست نمی‌شود برای آن‌ها برنامه ریزی کرد و لازمه برنامه‌ریزی دقیق برای آن‌ها آشنایی با نیازهای روز آن‌هاست؛ از طرفی نیز این برنامه‌ریزی نباید به‌صورت تحمیلی باشد."همچنین مراسم با پخش کلیپ و اجرای گروه مدیحه سرایی امیرالانبیاء در وصف بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س) همراه شد. در پایان مراسم هم در راستای حمایت از قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده، از یاوران علمی دارای سه فرزند و بیشتر و یاوران علمی صاحب فرزند از سال 1400 تاکنون، اعضای هیئت علمی دارای بیشترین امتیاز در زمینه‌های پژوهشی، فرهنگی و آموزشی و یاوران علمی فعال به قید قرعه تجلیل به عمل آمد.