دومین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار روز سه شنبه 4 اردیبهشت با حضور دکتر اسحاق جهانگیری معاون اول محترم رئیس جمهوری، حجت الاسلام و المسلمین شهیدی نماینده محترم ولی فقیه ، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امورایثارگران ، جناب آقای دکترصدیقی معاون محترم وزیر و رئیس سازمان اموردانشجویان ، دکترخدایی رئیس محترم سازمان سنجش آموزش کشور، دکترریاضی معاون محترم اموردانشجویان داخل سازمان دردانشکده تربیت بدنی دانشگاه تهران برگزار شد.

دکترجهانگیری دراین مراسم با بیان اینکه ایثارنیازهمیشگی ملت هاست، افزود: کشورما درمقطعی ازتاریخ شاهد ایثار و ازخودگذشتگی شهدا، جانبازان و آزادگان عزیز بود و این عزیزان کاربسیاربزرگی را انجام دادند . درآن زمان ملت ایران درجنگی ظالمانه قرارگرفت که قدرت های بزرگ آن زمان وکشورهای منطقه به ویژه کشورهای غرب پشتیبان آن بودند و درچنین شرایطی بود که ملت ایران با ازخود گذشتگی و ایثارو باپشتوانه بزرگ تمدن و فرهنگ خود درجنگ به پیروزی رسید  .

افزایش انگیزه، نشاط تحصیلی، ارج نهادن به مقام های علمی و پژوهشی، فرصت آفرینی برای معرفی استعداد های برتردانش آموزان و دانشجویان و زمینه سازی برای ورود این عزیزان درمیدان های رقابتی علمی و آموزشی کشورازمهم ترین اهداف این جشنواره بوده است .گفتنی است درپایان این مراسم 71 نفراز فرزندان شاهدوایثارگر برگزیده درمدارس، دانشگاهها و حوزه های علمیه مورد تقدیرقرارگرفتند .

درانتخاب برگزیدگان این جشنواره شاخص هایی ازقبیل فعالیتهای آموزشی، پژوهشی وفرهنگی دوره تحصیل ازسوی داوران موردبررسی قرارگرفته است.