Error message

• Notice: Undefined variable: ub in getBrowser() (line 50 of /var/www/drupal/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Notice: Undefined variable: ub in getBrowser() (line 61 of /var/www/drupal/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

باحضور یکصد تن از کارشناسان دفاتر شاهد و ایثارگر دانشگاه ها، دومین کارگاه آموزشی ویژه کارشناسان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان اموردانشجویان

حسینی مدیرکل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان در این مراسم گفت در سبک زندگی ایرانیان از خودگذشتگی، فداکاری و نوع دوستی همواره وجود داشته و در گذر زمان با مفاهیم دینی به تعامل رسیده است. وی ایثار را مقوله ای آموختنی عنوان و آن را در تحقق سلامت اجتماعی مؤثر دانست وی گفت ایثار به جهت آنکه در محیط اجتماعی رخ می دهد موجب الگو سازی و باز تولید این رفتار پسندیده شده و استمرار و تقویت این روند موجب ایجاد یک جریان عظیم اجتماعی برای ایجاد جامعه انسانی و الهی می گردد.

وی مهمترین خطر جامعه امروز را بی تفاوتی اجتماعی دانست و از کارشناسان خواست تا در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و معرفی درست و شایسته ایثارگران بیش از گذشته اهتمام نمایند.

وی گفت ایثار باید به عنوان یک هنجار اجتماعی و عمل نیکوکارانه برای سلامت اجتماعی معرفی و تبلیغ شود. وی در بخش دوم سخنان خود با تشریح اقدامات یک سال گذشته اداره کل شاهد و ایثارگر گفت آنچه که از آن به عنوان موفقیت یاد می شود مرهون تلاش، همراهی و همدلی یکایک شما کارشناسان عزیز بوده و امید است این همدلی افزایش یابد.

وی در پایان به تشریح برنامه برنامه های آتی اداره کل پرداخت.

• آمار بازدید:  امروز:80  این هفته:4156  این ماه:35157  امسال:998655