گردهمایی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه ارومیه برگزار شد.

گردهمایی سالانه دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه ارومیه با حضور مسئولین دانشگاه و بنیاد شهید استان برگزار شد.در این جلسه پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید مسئول محترم نهاد نمایندگی رهبری در خصوص آثار معنوی ایثار و شهادت سخنرانی نمودند سپس مدیر ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه ارومیه گزارشی از اقدامات انجام یافته این ستاد ارایه کرد در ادامه ریاست محترم دانشگاه طی سخنانی با ابراز تشکر و قدردانی از فعالیتهای انجام یافته انتظارات متقابل دانشگاه و دانشجویان را یادآوری کرده و به ارتقای علمی و فرهنگی دانشجویان تاکید کردند معاون فرهنگی بنیاد شهید نیز طی سخنانی با تقدیر از مسئولین دانشگاه و ستاد شاهد برنامه های بنیاد شهید را در رابطه با دانشجویان شاهد و ایثارگرمتذکر شد پخش کلیپ ، اجرای سرود مذهبی ، مسابقه حضوری و تقدیر از دانشجویان ممتاز و پذیرایی از بخش های دیگر این گردهمایی بود.