در آستانه سال تحصیلی جدید جلسه ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه ارومیه برگزار شد.

جلسه ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه ارومیه در آستانه سال تحصیلی جدید روز چهارشنبه مورخه 24/6/95 برگزار شد در این جلسه که با حضور مسئولین دانشگاه و بنیاد شهید استان انجام شد. پس ار تلاوت آیاتی از کلام ا... مجید اقای صالحی مدیر ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه ارومیه گزارش سال تحصیلی گذشته و اقدامات انجام یافته را ارائه کرد. بر این اساس برگزاری گردهمایی سالانه ، اردوی زیارتی مشهد مقدس ،برگزاری مرحله منطقه ای چهارمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان ،اردوی آشنایی اساتید مشاور با دانشجویان گردهمایی مدیرانستاد شاهد منطقه ،تقدیر از دانشجویان ممتاز ، ارایه کلاسهای تقویتی ، اجرای طرح استاد مشاور، بررسی درخواستها در کمسیونهای مربوطه و ... از جمله اقدامات ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه در سال تحصیلی گذشته بوده است.

در ادامه جلسه آقای فعال مدیر کل بنیاد شهید استان طی سخنانی با تقدیر از زحمات انجام یافته در دانشگاه با اشاره به توانایی های دانشجویان شاهد و ایثارگر در سطوح علمی و احراز رتبه های اول در کنکور سراسری بدون استفاده از سهمیه ابراز امیدواری کرد با برنامه ریزی و تلاش مضاعف عرصه های جدید علمی و فرهنگی برای این عزیزان پدید آید.

در ادامه جلسه دکتر آین معاون آموزشی،دکتر نظریانی معاون دانشجویی، دکتر رضازاد معاون پشتیبانی،دکتر صالحی معاون فرهنگی از اعضای هئیت رئیسه دانشگاه مطالبی را پیرامون تعامل بیشتر دانشگاه و بنیاد شهید و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و رسیدگی به ابعاد فرهنگی و اجتماعی دانشجویان عنوان نمودند سپس دکتر حسین پور نماینده اساتید مشاور در خصوص انجام مشاوره اختصاص برای دانشجویان شاهد و ایثارگر توسط گروه مربوطه اعلام آمادگی نمودند. در این جلسه مهندس نیکخو معاون فرهنگی بنیاد شهید استان نیز طی سخنانی با ابراز تشکر و قدردانی از اقدامات انجام یافته وضعیت آموزشی دانشجویان تحت پوشش دانشگاه ارومیه را مثبت ارزیابی نمود در این جلسه برنامه های ترم آتی ستاد شاهد مورد تصویب قرار گرفت