افتتاح بوستان سرو قامتان

در راستای منویات و تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و نهضت درخت کاری امسال با هماهنگی و دستور العمل ستاد شاهد و ایثارگر وزارت علوم،تحقیقات و فناوری طرح بوستان سرو قامتان در دانشگاههای بزرگ کشور اجرا گردید.

این طرح همزمان با هفته درختکاری و منابع طبیعی و همچنین گرامیداشت روز شهدا که 22 اسفند ماه است برگزار می گردد این طرح با شعار " به یاد هر شهید درختی بکاریم" به دنبال ایجاد فضای معنوی و فرهنگی در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است و تاکید دارد دانشجویان شاهد و ایثارگر و عموم دانشگاهیان ادامه دهندگان راه شهدا و ایثارگران بوده و یاد و خاطره آنها همیشه در دانشگاهها زنده و جاوید خواهد ماند.

مراسم افتتاح بوستان سرو قامتان در دانشگاه ارومیه ساعت 12 روز یکشنبه 94/12/16 در مقابل دانشکده علوم با حضور جمعی از مسئولین و دانشجویان شاهد و ایثارگر برگزار شد.

در این مراسم پس از تلاوت آیاتی از قرآن کریم و گزارش مدیر ستاد شاهد و ایثارگر افتتاح بوستان سرو قامتان انجام پذیرفت و دانشجویان و شرکت کنندگان به یاد شهیدان دانشگاه ارومیه نهال کاشتند.