نشست "خانواده خوشبخت فرزند موفق" با حضور اساتید و کارمندان دانشگاه در سالن آمفی تئاتر دانشکده منابع طبیعی برگزار گردید.دکتر جوادی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ارومیه در این مراسم ضمن عرض خوش‌ آمد به میهمان برنامه و حضار، به لزوم تربیت فرزندان اشاره کردند و در ادامه گفتند:مسئله ازدواج، خانواده و تربیت فرزندان از امور مهم در زندگی بشر هستد و سعادت و لذت بسیار بزرگی می باشند. متاسفانه امروزه در تمدن مادی گرا با توجه به اندیشه‌هایی که ریشه در تفکرات شیطانی دارد این امر دچار مشکلات و کاستی هایی شده است که نمونه‌هایی از آن ازدواج با حیوانات و... می‌باشد.• ایشان با بیان اینکه تزلزل خانواده نتیجه‌ای جز ویرانی ندارد، عنوان کردند: خانواده می‌تواند سکویی برای حیات طیبه انسان باشد. در اسلام نیز تشکیل خانواده و تربیت فرزند در کنار هم بوده و یک نوع عبادت است.• خانم دکتر منتظری پژوهشگر امور بانوان و خانواده نیز در این نشست با بیان این که از سال ۲۰۰۰ رشد هوش بچه‌ها جهشی بوده است، گفتند: "به راحتی می‌توان به این مسئله پی برد که چه فاصله ای بین دو نسل اتفاق افتاده است".• ایشان در ادامه اضافه کردند: "روان‌شناسان معتقدند که هر هفت سال دوره تفکر یک نسل عوض می‌شود با این رشد جهش هوشی بچه‌ها آیا می توانیم پا به پای آن‌ها حرکت کنیم آیا ما باید خودمان را با بچه ها تطبیق دهیم یا آن‌ها خودشان را با ما تطبیق دهند؟"• وی در ادامه گفت: "به همان اندازه که IQ بچه‌ها فراتر رفته هوش معنوی آن‌ها کمتر شده است و امروز آسیب جدی این است که هر که می‌خواهد پیشرفت کند از شعائر مذهبی باید فاصله بگیرد. این نکته باعث شده است نوعی سکولاریسم پنهانی در بین جوانان شکل گیرد. لازم به ذکر است که بدانیم تلفیقی از هوش معنوی و IQ می‌تواند یک انسان کامل را بسازد.• ایشان در ادامه به نقش والدین در تربیت فرزندان اشاره کردند و گفتند:" نماز باید برای من اخلاق بیاورد، روزه هم همچنین، باید در من اخلاق ایجاد کند. وقتی نماز بخوانیم، روزه بگیریم ولی اخلاق را رعایت نکنیم مسلماً فرزندان طوری که ما می‌خواهیم تربیت نمی‌شوند.

فایل ضمیمه: