در سالروز ولادت حضرت عباس (ع) و روز جانباز، هیاتی از مدیران دانشگاه به نمایندگی از رئیس دانشگاه ارومیه با حضور در منزل دکتر اذانچیلر عضو هیات علمی و دکتر ده بزرگی مدیر کتابخانه مرکزی دانشگاه ارومیه، که در طول سال های دفاع مقدس به افتخار جانبازی نائل شده بودند، حضور یافتند.  حجت الاسلام و المسلمین کیومرزی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، دکتر جوادی معاون فرهنگی دانشجویی، دکتر شیرزاد مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی، دکتر سلیمانزاده رئیس ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه و دکتر سید سجاد صالحی کارشناس این ستاد در این دیدارها حضور داشتند.  در این دیدارها که از سلسله برنامه های کمیته علمی - پژوهشی کنگره 12 هزار شهید استان آذربایجان غربی بود، ضمن گرامیداشت مقام والای جانباز، لوح و یادبودی به این عزیزان اهدا شد.