(( اطلاعیه بورس تحصیلی مالــزی 2018))
نظر به اقدامات و تلاش های بعمل آمده و پیرو مذاکرات انجام شده با کشور مالزی، با اعطای تعدادی بورس در مقاطع تحصیلات تکمیلی (ترجیحاً دکتریPhd) در رشته های تحصیلی مختلف برای سال تحصیلی 2019-2018 موافقت نموده است.
بر همین اساس و بنا به سیاستهای اعطایی بورس دول علاقمندان می توانند با مراجعه به آدرس اینترنتی :
نسبت به دریافت و تکمیل فرم های ثبت نام اولیه، در رشته ها و دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (grad.saorg.ir) و رشته ها و دانشگاه های مورد تایید وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ( edd.behdasht.gov.ir )، اقدام نمایند.
متقاضیان ضروریست، پس از تکمیل فرم ثبت نام، کلیه مدارک و فرمهای تکمیل شده را به آدرس ایمیل زیر ارسال نمایند:
شایان ذکر است پس از تکمیل فرم ثبت نام و آماده سازی کامل مدارک، ضروریست متقاضیان فرم شماره 1 اطلاعات متقاضیان بورس دولت های خارجی (پیوست فرم 1) را پس از تکمیل به دبیرخانه بورس دولت های خـارجی اداره کل بورس و اعـزام دانشجــویـان به آدرس پسـت الکترونیـکی ( bdiri@saorg.ir ) از تاریخ 23 خرداد 1397 برابر با 13 ژوئن 2018 تا پایـان وقـت اداری مـورخ 9 تیرماه 1397 برابر با 30 ژوئن 2018 ارسال نمایند.
 بدیهی است پس از پایان مهلت مقرر به هیچ گونه درخواستی ترتیب اثر داده نخواهد شد.
 لازم به ذکر است این ثبت نام به منزله ثبت نام اولیه می باشد و ارزیابی و تایید نهایی پذیرش متعاقباً اعلام خواهد شد.
 انتخاب متقاضیان برتر براساس سوابق تحصیلی، نمره زبان انگلیسی، سایر توانمندی های علمی و همچنین ارزیابی مصاحبه دانشگاه پذیرنده انجام می گیرد.
 طبق سیاست های کلی وزارت علوم،تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همچنین اصلاح ماده 35 معافیت تحصیلی مجلس شورای اسلامی مورخ 11/6/1396 درخصوص متقاضیان دیپلمه برای ادامه تحصیل در دانشگاه ها را صرفاً محدود به دانشگاه های داخل کشور نموده است لذا بورس دولت های خارجی برای دوره های شروع از دیپلم ( کارشناسی و عمومی رشته های پزشکی ) در اولویت وزارت علوم،تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نمی باشد.
 در سال جدید تحصیلی، امکان درخواست مرخصی حتی برای ( یک یا دو ترم ) وجود ندارد.

• آمار بازدید:  امروز:85  این هفته:1704  این ماه:11375  امسال:306605