اولین نشست مشاورین امور زنان و خانواده دانشگاه ها در وزارت علوم با حضور معاون رئیس جمهور خانم دکتر خزعلی، وزیر علوم آقای دکتر زلفی گل و مشاور امور بانوان و خانواده وزارت علوم، خانم دکتر نصیری در روز دوشنبه سوم بهمن ۱۴۰۱ برگزار گردید .در این مراسم ، مشاور امور بانوان دانشگاه ارومیه، خانم دکتر زاده هاشم نیز با توجه به برگزاری نشست هایی با بانوان در دانشگاه و احصاء مسائل آنها ، موارد مهم را مطرح نموده و خواستار سیاست گذاری در این راستا شدند.لازم به ذکر است در این جلسه درخواست تشکیل جایگاه رسمی معاونت خانواده و بانوان در وزارت و در دانشگاه ها با کمک ایجاد و فعال سازی اندیشکده ها و پژوهشکده ها، استمرار جلسات بحث و تبادل نظر، ارائه ایده ها و اشتراک گذاری تجارب بین مشاوران و بازنگری آیین نامه جامع مدیریت دانشگاه ها با هدف تخصیص ۳۰ درصد از جایگاه های مدیریتی به زنان از اهم مطالب مطرح شده در این نشست بود. بود، تا به این وسیله با جدیت بیشتری اهداف دنبال گردد  .