جلسه ستاد امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه ارومیه با حضور رئیس و معاونین دانشگاه و همچنین معاون آموزشی فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان به منظور بررسی برنامه های این ستاد برگزار شد.دکتر علیجانپور رئیس دانشگاه ارومیه در این جلسه ضمن تاکید بر این نکته که گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و همچنین تکریم خانواده شهدا و ایثارگران از وظایف اصلی همگان است، گفت: اداره امور دانشجویان شاهد و ایثارگردانشگاه ارومیه از مجموعه های فعال و پویا در این حوزه در سطح استان است که در این چند ماهه اخیر نیز اقدامات خوبی در دانشگاه انجام داده است.در ابتدای این جلسه نیز هادی صالحی رئیس اداره امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه ارومیه نیز ضمن ارائه گزارشی از عملکرد این ستاد،‌ گفت: تعداد 1454 دانشجوی شاهد و ایثارگر در دانشگاه ارومیه در حال تحصیل هستند. که ستاد شاهد در حوزه های مختلف از این دانشجویان حمایت می کند.وی افزود: گردهمایی دانشجویان شاهد و ایثارگر، شرکت دانشجویان در طرح ضیافت ایثار، شرکت دانشجویان در المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان شاهد وایثارگر و کسب یک مدال طلا و دو مدال نقره در این المپیاد، شرکت در جشنواره آموزشی تحصیلی ملی ایثار و همچنین تقدیر معاون رئیس جمهور از مدیریت این اداره از دیگر اقدامات و افتخارات اداره امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه ارومیه در طی چند ماه اخیر است.در ادامه جلسه هر یک از حاضرین اقدامات و نظرات خود را در رابطه با برنامه های این ستاد بیان نمودند.