جمعی از اعضای بسیج کارکنان دانشگاه ارومیه (پایگاه شهید یعقوبی) روز جمعه ۱۹ آذر ماه با حضور در قعطه شهدا باغ رضوان ارومیه بر مزار شهید یعقوبی شهید دانشگاهی حاضر شدند و ضمن غبار روبی و نثار شاخه گل و فاتحه با آرمانهای شهدا و انقلاب تجدید میثاق کردند.

در این مراسم که با حضور خانواده شهید یعقوبی نیز همراه بود، دکتر بهنام حبیب زاده فرمانده بسیج کارکنان دانشگاه ارومیه ضمن اشاره به مقام والای شهدا به مقوله شهادت در راه خدا اشاره و از رشادتهای این عزیزان در هشت سال دفاع مقدس یاد کرد.

همچنین در این مراسم مهندس یعقوبی فرزند بزرگوار شهید یعقوبی به قسمتی از وصیتنامه این شهید برزگوار اشاره نموده و خواهان ادامه راه شهدا شد.

در ادامه این مراسم اعضای بسیج کارکنان دانشگاه بر سرمزار مجاهد نستوه، حاج غلامرضا حسنی امام جمعه فقید ارومیه حاضر شده و با قرائت فاتحه از نقش موثر ایشان در بهبوهه انقلاب و دفاع مقدس یاد کردند.

در پایان اعضا بر سر مزار مرحوم هوشنگ احمدی از همکاران دانشگاه و عضو بسیج کارکنان نیز حاضر شدند و با نثار شاخه گل و فاتحه، یاد این همکار درگذشته را گرامی داشتند.