بسیج کارکنان دانشگاه ارومیه

اهداف متصوّر از تشکیل شورای سیاست گذاری بسیج کارکنان دانشگاه ارومیه

بسیج شجرة طیبه ای است که در بحرانهای اساسی کشور با الهام از فرامین بنیان گزار انقلاب اسلامی (ره) و مقام معظّم رهبری عرصه را برای بدخواهان دین و انقلاب و کشور تنگ نموده است. بر همین اصل دشمنان کشور اعمّ از بدفهمان داخلی و بدخواهان خارجی همواره درصدد تخریب و منزوی نمودن این تشکل دینی -مردمی بوده و در هر فرصتی که ایجاد شده، علیه این تدبیر معمار انقلاب اقداماتی انجام داده اند. بجاست تنها به این نکته اکتفا کنیم، الهام از این تفکّر، منجی کشورهای سوریه و عراق در دهة 1390 شده است و به فضل الهی خیزش مردم یمن و بحرین بر همین اساس نوید فتح قریب را به همراه خواهد داشت. اِنْ شاءَ اَلله.

بسیج ادارات

تشکیل بسیج ادارات فرصت مناسبی بوه تا نیروهای ارزشی که در تنه اجرایی کشور قرار دارن، با روحیه ایثار خدمت نموه و نسبت به کارآمی بخش اجرایی کشور مؤثر واقع شوند. یکی از راههای استفاده حداکثری از این توان، آموزش های پیوسته است که باعث ایجاد و حفظ آمادگیهای لازم در این زمینه میشود. بدیهی است در این بین نقش بسیج دانشگاهها با توجه به ماهیت علمی و سطح آگاهی دانشگاهیان متمایز خواهد بود. یقیناً انتظار از بسیج مراکز دانشگاهی همسان با سایر ادارات نیست، بنابراین در خصوص افزایش توانمندی های فردی و گروهی در این مجموعه اهتمام بیشترلازم است ...