Error message

• Notice: Undefined variable: ub in getBrowser() (line 50 of /var/www/drupal/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Notice: Undefined variable: ub in getBrowser() (line 61 of /var/www/drupal/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

http://www.urmia.ac.ir/sites/www.urmia.ac.ir/files/untitled.pngاردوی فرهنگی آموزشی دانشجویان برتر شاهد و ایثارگر دانشگاه های سراسر کشور (ویژه پسران)

اردوی فرهنگی آموزشی دانشجویان برتر شاهد و ایثارگر دانشگاه های سراسر کشور (ویژه پسران) با حضور 80 نفر از این عزیزان در بندرعباس و قشم با همکاری دانشگاه هرمزگان از تاریخ 12 لغایت 15 بهمن ماه برگزار گردید . در این اردو دانشجویان علاوه بر زیارت قبور شهدای گمنام در قشم و ادای احترام با شاخه گل و قرائت زیارتنامه توسط یکی از دانشجویان برتر قرآنی و زیارت از امامزاده سید مظفر بندرعباس و زیارت از قبور شهدای بندرعباس، به بازدید از جزیره هنگام ، آبگرم گنو و پارک ساحلی بندرعباس و برنامه های سیاحتی دیگر که مورد استقبال آنان  قرار گرفت، شرکت نمودند.

• آمار بازدید:  امروز:11  این هفته:8480  این ماه:23341  امسال:431536