گردهمایی دانشجویان شاهد و ايثارگر با حضور مدير كل بنياد شهيد استان،  مدير كل ستاد امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه، جمعي از اساتید مشاور و دانشجویان خانواده معظم شاهد و ایثارگر برگزار گردید.

سیدهادی صالحي مدير كل ستاد شاهد دانشگاه ضمن تبریک اعیاد ماه ربیع الاول گفت: دانشگاه جهت رفاه و ارتقاء سطح علمی دانشجویان عضو ستاد شاهد و ایثارگر تمام توان خود را به کار می گیرد.

در ادامه فعال مدير كل بنياد شهيد استان با تاکید بر تقویت بنیه علمی دانشجویان شاهد و ایثارگر گفت: دانشجویان باید پیشرفت تحصیلی را در راستای فتح قله های علمی سرلوحه کار خود قرار دهند و در هر مقطعی که هستند باید از لحاظ علمی، فرهنگی و پژوهشی بهترین باشند.

وي افزود: اهداف ایثارگران آنقدر بزرگ بود که آثار این اهداف تا امروز تسری یافته و دانشجویان شاهد و ایثارگر که فرزندان این عزیزان هستند باید اهداف پدرانشان را دنبال کنند.

در پایان از دانشجویان ممتاز دارای پیشرفت تحصیلی و فعالان فرهنگی دانشگاه با اهداء لوح و هدایایی به رسم یادبود، تقدیر شد.

این جلسه سیزدهم آذرماه در در سالن اجتماعات دانشكده علوم برگزار شد.