شیوه نامه دومین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی در رشته های تلاوت تحقیق ، ترتیل ، صحیح خوانی قرآن ، حفظ جزء سی ام ، حفظ 5 جزء اول ، حفظ کل قرآن کریم ، نهج البلاغه و آشنایی با سیره معصومین از تاریخ 1395/12/01 به دانشگاه ها ابلاغ گردید . دانشجویان می توانند جهت شرکت در مرحله دانشگاهی به اداره کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه محل تحصیل خود مراجعه نمایند .

زمان بندی جشنواره به شرح زیر اعلام می گردد:

ـ فراخوان و ثبت نام مرحله دانشگاهی از تاریخ 1395/12/01 لغایت 25 فروردین ماه 1396

ـ برگزاری آزمون شفاهی مرحله دانشگاهی رشته های ترتیل و تحقیق از تاریخ 27 فروردین لغایت 29 فروردین ماه 1396

ـ برگزاری آزمون کتبی متمرکز رشته های حفظ اجزاء قرآن ، نهج البلاغه ، آشنایی با سیره معصومین 30 فروردین ماه 1396

ـ فایل منابع بخش کتبی شامل نهج البلاغه و آشنایی با سیره معصومین همراه با بخشنامه ارسالی به دانشگاه ها در سایت اداره کل شاهد و ایثارگر دانشگاه ارومیه   در دسترس و قابل بهره برداری می باشد.