http://old.urmia.ac.ir/sites/old.urmia.ac.ir/files/NewsPic_5.pngاولین جشنواره آموزشی  تحصیلی جایزه ملی ایثار با هدف پاسداشت و تجلیل از برترین های علمی، آموزشی و در راستای تقویت و ایجاد انگیزه و فراهم آوردن زمینه های پرورش و رشد استعدادهای علمی دانش آموزان، دانشجویان و طلاب شاهد و ایثارگر ممتاز، خلاق و نوآور، توسعه و تعمیق روحیه علم آموزی، تداوم ابقای نقش ایثارگران در عرصه دانش و فناوری وارج نهادن به ممتازان شاهد و ایثارگر در تاریخ 95/12/10 با حضور آقای دکتر صدیقی معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان، آقای دکتر قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آقای دکتر دانش آشتیانی وزیر آموزش و پرورش، سردار انصاری قائم مقام بنیاد شهید و امور ایثارگران، حجت الاسلام مؤذنی معاون فرهنگی و اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران و همچنین روسا و مدیران دستگاه های عضو طرح شاهد، دانشجویان، دانش آموزان و طلاب در سالن اجتماعات دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان اموردانشجویان این مراسم با همکاری وزارتخانه های علوم، تحقیقات و فناوری; بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آموزش و پرورش، دانشگاه آزاد اسلامی، حوزه علمیه و بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد. از 72 نفر از برترین های آموزشی و پژوهشی تجلیل بعمل آمد. شایان ذکر است که 15 نفر از این عزیزان مربوط به دانشگاه های تابعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بودند.

وزیر آموزش و پرورش در این مراسم گفت: صداقت، عدم ریاکاری، پشتکار و تلاش از خصوصیات اخلاقی این شهدا بود، آنها به حق الناس اهمیت زیادی می دادند و باید در مدارس روحیه ایثار و گذشت این عزیزان تقویت شود.

وی تاکید بر این که تداوم انقلاب اسلامی ایران در سایه ایمان، اعتقاد و اخلاق است گفت: حفظ این خصوصیات تضمین کننده حیات انقلاب است و زمانی که این اصول از جامعه رخت بربندد، کشور در مسیر مدنظر امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب حرکت نخواهد کرد.

در ادامه این مراسم وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: کشور ما مسیر رشد و تعالی خود و همچنین بقای خود را براساس رشد علمی می بیند و دلیل پافشاری مقام معظم رهبری در زمینه علم نیز همین است. ملتی قدرتمند است که توان علمی بیشتری داشته باشد. اگر به معنای واقعی می خواهیم راه شهدا را ادامه بدهیم باید به طور بی وقفه به تلاش علمی خود بیفزاییم زیرا با همین پیشرفت علم است که می توانیم کشور و ملتمان را در جهان سرافراز کنیم.

آقای دکتر صدیقی رئیس سازمان امور دانشجویان و معاون وزیر علوم، تحقیقات وفناوری گفت: دانشگاه های زیرمجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پذیرای 63 هزار دانشجوی ایثارگر هستند و خوشبختانه شاهد رشد حضور این عزیزان در زمینه تحصیلات تکمیلی این دانشگاه ها هستیم.
گفتنی است: نخستین جشنواره آموزشی; تحصیلی جایزه ملی ایثار با اهدای جوایز به 72 نفر از دانش آموزان، دانشجویان و طلاب ایثارگر دارای رتبه های برتر علمی و تحصیلی به پایان رسید.