سومین گردهمایی مدیران امور دانشجویان شاهد و ایثارگر منطقه 2 در سال جاری روز چهارشنبه مورخه 94/10/23 در دانشگاه ارومیه برگزار گردید.

در این جلسه پس از تلاوت آیاتی از قرآن کریم صالحی مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه ارومیه و دبیر منطقه 2 گزارشی از اقدامات انجام یافته در خصوص برگزاری مسابقات ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر منطقه 2 ارایه کرد سپس دکتر نظریانی معاون دانشجویی دانشگاه(به نیابت از ریاست محترم دانشگاه ) در افتتاحیه این گردهمایی طی سخنانی بر لزوم خدمت رسانی بیش از پیش به جامعه شاهد و ایثارگر تاکید کرد وی همچنین بر آمادگی دانشگاه ارومیه و حوزه امور دانشجویان و تربیت بدنی دانشگاه در هر چه بهتر برگزار کردن مسابقات ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر منطقه 2 تاکید کرد.

در این جلسه در خصوص برگزاری مسابقات ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر منطقه 2 در دانشگاه ارومیه تصمیمات لازم اتخاذ شد.