برگزاري اولين دوره مسابقات قرآني ويژه دانشجويان شاهد و ايثارگر

به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان حسینی سرپرست اداره کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر اعلام کرد: اولین دوره مسابقات قرآنی ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر در سه بخش حفظ، ترتیل و تحقیق در سطح دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی با همکاری دفاتر شاهد و ایثارگر دانشگاه‌ها، معاونت‌های فرهنگی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در حال اجرا می‌باشد.

باتوجه به پراکندگی دانشجویان در سطح دانشگاه‌ها در بخش حفظ از داوطلبان شرکت کننده آزمون کتبی اخذ و در بخش ترتیل و تحقیق آثار افراد شرکت کننده تحت نظر داوران تهیه و به اداره کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر تحویل شده است.

تاکنون آثار 337 نفر از شرکت‌کنندگان به این اداره کل ارسال گردیده که با دعوت از داوران مجرب و ارزیابی آثار صوتی و تصحیح اوراق کتبی این عزیزان نفرات راه‌یافته به مرحله نهایی مشخص میگردند.