نشست مشترک دبيران مناطق مديران کل شاهد و ايثارگر و دبيران مناطق مديران کل تربيت بدني

به منظور هماهنگی در برگزاری چهارمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر نشست مشترک دبیران مناطق ادارات کل شاهد و ایثارگر و ادارات کل تربیت بدنی مناطق هشت گانه در محل سازمان امور دانشجویان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان در این نشست حسینی سرپرست اداره کل دانشجویان شاهد و ایثارگر با تشریح شیوه نامه چهارمین دوره المپیاد فرهنگی ورزشی از مدیران مناطق خواست مطابق دستورالعمل ابلاغی برنامه ریزی لازم را برای برگزاری رقابت‌های منطقه ای همزمان با دهه مبارک فجر معمول نمایند.

دکتر پورکیانی مدیرکل تربیت بدنی نیز از آمادگی کامل ادارات کل تربیت بدنی برای همکاری در برگزاری هر چه باشکوه تر این مراسم خبر داد و اعلام نمود که مشارکت همه جانبه همه ما در این برنامه وظیفه‌ای دینی است که بر این اساس تمام امکانات این حوزه را در اختیار این المپیاد قرار خواهیم داد.