اولين کارگاه آموزشي کارشناسان شاهد و ايثارگر دانشگاه ها و مراکزآموزش عالي کشور برگزار شد

اولین کارگاه آموزشی ویژه کارکنان دفاتر شاهد دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور با هدف تبیین آیین نامه جدید آموزشی و آشنایی با برنامه ها و سیاست های جدید اداره کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر در محل سازمان امور دانشجویان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان اموردانشجویان دکتر ریاضی معاون امور دانشجویان داخل با اشاره به ضرورت اینگونه جلسات که جنبه یادآوری دارد اعلام نمود که ما باید تمام اهتمام خود را برای خدمت شایسته و عزتمندانه به این قشر ارزشمند از جامعه دانشگاهی معطوف بداریم. وی امنیت و آسایش امروز جامعه را مرهون مجاهدت و تلاش صادقانه و خالصانه ایثارگران انقلاب دانست و گفت همه ما باید در پاسداری از راه شهدا مجاهدانه تلاش نمائیم.