جلسه ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه ارومیه برگزار شد

اولین جلسه رسمی ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه ارومیه در سال تحصیلی جدید با حضور مسئولین دانشگاه و بنیاد شهید استان ساعت 11 صبح  روز سه شنبه 28/7/94 در سالن شورای دانشگاه برگزار گردید. در این جلسه پس از تلاوت آیاتی از قرآن کریم دکتر حب نقی ریاست محترم دانشگاه طی سخنانی با عرض تسلیت ایام سوگواری حضرت اباعبداله  حسین (ع) با تقدیر از اقدامات انجام یافته ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه از تعامل بیشتر بنیاد شهید و دانشگاه استقبال کرده و بر لزوم اقدامات موثر جهت تقویت بنیه علمی دانشجویان شاهد و ایثارگر تاکید کردند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به اهتمام بیشتر در خصوص رشته های خاص و توجه به امور فرهنگی و اوقات فراغت دانشجویان شاهد و ایثارگر با مشارکت معاونت فرهنگی دانشگاه و بنیاد شهید اشاره کردند – سپس مدیر ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه گزارشی از اقدامات انجام یافته در سال تحصیلی گذشته ارایه کردند در ادامه مهندس نیکخو معاون فرهنگ بنیاد شهید و امور ایثارگران استان با تشکر و قدردانی از ستاد شاهد و مسئولین دانشگاه وضعیت آموزشی دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاه ارومیه رضایت بخش و بالاتر از متوسط سایر دانشگاهها ارزیابی کرد.

در این جلسه پس از بحث و بررسی و پیرامون مسایل مطروحه موارد پیشنهادی ستاد شاهد جهت اجرا در ترم آتی به تصویب رسید.